tokiohotelove
Vreti sa stiti cat mai multe despre celebra trupa Tokio Hotel haide sa aflam.
Lista Forumurilor Pe Tematici
tokiohotelove | Inregistrare | Login

POZE TOKIOHOTELOVE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Sofia15 24 ani
Femeie
24 ani
Constanta
cauta Barbat
24 - 40 ani
tokiohotelove / Stiri incitante... / alte vedete Moderat de Seth, darkangel, just_me, mirabela, ramonik_th
Autor
Mesaj Pagini: 1
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
aici o sa puneti ultimele noutati despre alte vedete in afara de th

_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Activ - Vacante programate cu 6 luni inainte

Un album nou, un turneu prin tara, examene la facultati si concerte in strainatate - cam asa s-ar rezuma viata celor 3 Activi. Ei, atunci, parca nu mai pare ciudat ca isi programeaza vacanta cu 6 luni inainte, nu-i asa? Pentru ca ceea ce numeau ei "un hobby de tinerete" a ajuns un adevarat job. Full time.

Ati muncit serios in ultimul timp, Rudi a avut si licenta, va mai ramane timp liber?
E adevarat, dar acum, dupa ce am lansat albumul, iar Rudi a devenit inginer in mod oficial, putem sa ne relaxam putin. Urmeaza turneul si un nou videoclip, dar pana atunci mai respiram putin.

Cu cat timp inainte va puteti programa o vacanta?
De obicei stabilim cu 6 luni inainte vacanta, in linii mari. Programarea detaliata trebuie facuta cu 2-3 luni inainte.

Cand credeti ca va veti lua una?
Speram sa avem o saptamana in cursul verii, deoarece de cativa ani, singura vacanta e cea de iarna, dupa Revelion.
Cu cativa ani in urma ati declarat: "Din muzica nu se poate trai deocamdata. Trebuie sa ai si alte afaceri colaterale. De aceea, ne straduim sa terminam facultatile". Mai sunteti de aceeasi parere? Sau credeti ca in Romania lucrurile incep sa se indrepte, iar muzicienii sa poata face doar muzica? Intr-adevar, s-au mai schimbat lucrurile putin. Acum poti trai din muzica, dar nu te poti imbogati. Terminarea facultatii a ramas totusi prioritara.

Tot atunci ati spus ca priviti muzica ca pe un "hobby de tinerete". Mai sunteti de aceeasi parere? Din activitatea voastra reiese ca ati depasit acest stadiu.
Acest hobby din tinerete a ajuns acum jobul nostru pe care il facem insa cu aceeasi placere. Am atins un anumit nivel si de aceea nu avem timpul necesar pentru a avea si un alt job.

Cand incepeti turneul? Cat va dura?
Turneul va avea loc in luna mai. Va incepe la mare, urmand apoi orasele mari din tara: Cluj, Iasi, Bistrita, Brasov, Sibiu, Arad, Timisoara, Pitesti. Petrecerea finala va avea loc Bucuresti.

Ce surprize pregatiti pentru fani?
Pe langa concertul Activ propriu-zis, fanii vor mai avea parte si de concursuri, 2 DJ, un MC, dansatoare si multa-multa distractie.

Cat a durat lucrul la "Everyday"?
Cred ca am lucrat mai mult de 6 luni la album. Am facut mult mai multe piese decat am inclus pe album, dar le-am ales doar pe cele mai bune.

Cum v-a venit ideea pentru "S-a furat mireasa"?
Ne pregateam pentru o piesa deosebita, cand ne-am adus aminte de o voce inregistrata la o nunta, care ne-a placut foarte mult. Am sunat la mai multi prieteni pana am reusit sa facem rost de acea voce si, cand in sfarsit am gasit-o, am incercat sa o integram in piesa. Rezultatul ne-a placut foarte mult.

Aveti piese in limba engleza - au fost facute special pentru lansarea in strainatate?
Am incercat sa facem piesele in limba engleza din mai multe considerente. Bineinteles, ne-am gandit si la posibilitatea de a le difuza si in strainatate, dar ideea de baza a fost ca ne-am dat seama ca a sosit momentul sa facem ceva nou pentru Activ. Piesele noastre nu trebuie neaparat intelese pentru a fi indragite. Ele vor sa transmita energie si zambete cat mai multe. Muzica nu are limite, ea trebuie sa transmita stari.

"Feel Good" a fost difuzata la BBC Londra. Cum s-a ajuns la acest lucru? De ce credeti ca Pete Tong o considera un viitor hit european? Credeti ca ar fi fost altfel daca piesa ar fi fost cantata in romana?
Colaborarea cu DJ Optick s-a materializat prin piesa "Feel Good", si tot prin cunostintele lui a ajuns si la DJ-ii din strainatate. Totusi, difuzarea piesei la Radio1 a fost o surpriza foarte mare pentru noi toti. Se pare ca unii DJ, printre care si Pete Tong au gasit ceva deosebit in piesa, ceea ce ne bucura foarte mult. Se poate sa fi contribuit la succes si faptul ca versurile sunt in engleza.

V-ati asteptat ca aceeasi piesa sa fie desemnata "cea mai buna productie muzicala din Romania in 2006"? De ce?
Tot o surpriza a fost si nominalizarea piesei si ne-am bucurat foarte mult cand am aflat ca am si castigat. Inseamna foarte mult pentru noi. Inseamna ca avem foarte multi sustinatori carora le suntem recunoscatori.

Dintre piesele voastre, pe care le preferati?
Nu am putea enumera doar cateva piese… Toate ne plac intr-un fel sau altul. Fiecare album are piese care ne plac mai mult sau mai putin, dar e greu sa alegi cateva.

Cum stati cu dragostea?
Fiecare avem relatii stabile de mai multi ani, dar inca nu se anunta nicio casatorie. Toate la randul lor.

Ziarele au scris ca Oana s-a logodit...
Deocamdata nu am fost ceruta in casatorie. Ce a aparut in ziare nu este adevarat.

alte vedete activ vacante programate luni inainteun album nou, turneu prin tara, examene facultati

11KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Britney Spears regreta prietenia cu Paris Hilton

Am zice ca ar fi normal ca lui Britney Spears sa ii para rau pentru fosta sa colega de distractii, Paris Hilton. Insa Britney a declarat
pentru "OK Magazine" ca s-a distantat de Paris, iar un apropiat al fostei printese pop ne-a asigurat ca nu o vom vedea pe Britney vorbind cu Paris prin geamul puscariei in zilele de vizita.

Britney Spears este foarte hotarata sa faca curatenie in viata sa persoanala. Chiar daca artista inca se mai confrunta cu probleme, mai ales din punct de vedere fizic, cantareata a inceput sa constientizeze care au fost greselile sale din ultima perioada. Ea a recunoscut ca dupa despartirea de Federline a facut lucruri necugetate si s-a imprietenit cu persoane nepotrivite. Ea a zis ca a sters deja toate numerele de telefon ale cunostintelor care au influentat-o sa faca lucruri negandite si ca in acest moment se relaxeaza cu shopping-ul.

"Fiind intr-o perioada vulnerabila a vietii mele, am facut alegeri gresite, pentru care am platit. Niciodata nu stii cu adevarat care sunt intentiile unei persoane. Mi-am invatat lectia", a afirmat Britney pentru Daily Mail.
Aparent, Spears "da vina pe Paris pentru multe probleme care i-au afectat imaginea publica si pe care le-a avut inainte de a intra la reabilitare. Britney e bucuroasa ca acum e curata si sobra, departe de incurcaturile pe care le creeaza Paris. E de asemenea multumita ca altcineva se preocupa sa faca greseli." a mai declarat purtatorul de cuvant.

Managerul interpretei a declarat ca Britney va pune capat legaturii cu starleta petrecareata, mai ales dupa ce s-a vazut nevoita sa-si ceara scuze fata de fani pe propriul site pentru fotografiile publicate de tabloidele din toata lumea.
O sursa din apropierea cantaretei a declarat chiar ca Britney a fost sfatuita sa se ocupe de revenirea pe scena si mai putin de relatia cu Paris Hilton, care i-ar putea afecta cariera. E momentul ca Britney Spears sa se comporte ca un adult, pentru fanii ei dar si pentru cei doi copii pe care ii are.

Ba mai mult, Britney se bucura ca Hilton a fost arestata. Cele doua au fost destul de des vazute impreuna, Paris acompaniind-o pe Britney la unele din faimoasele sale nopti, asta inainte de a se interna la reabilitare. Aventurile lor impreuna includ si seara in care Spears a fost fotografiata fara lenjerie intima, in timp ce Paris aparea pe fundal.

Britney Spears pregateste noile melodii pentru viitorul sau album. Inregistrarile au loc la studiourile Recording Plant din Hollywood. Managerul ei, Larry Rudolph a declarat ca artista a ajuns la jumatatea drumului cu inregistrarile pentru noul material si "este foarte entuziasmata". Zilele trecute a aparut pe site-ul YouTube o inregistrare care pare a fi cu Britney. In piesa, ea vorbeste despre Kevin Federline, fostul ei sot, si o razbunare, insa impresarul sustine ca este un fals, fara a face si alte precizari.

Text: Oana Racheleanu,Foto:

alte vedete britney spears regreta prietenia paris hiltonam zice normal lui britney spears para rau

16.4KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
La multi ani, Kylie Minogue!

La cei 39 de ani pe care ii implineste astazi, 28 mai, Kylie Minogue este un fenomen international de proportii. Pana azi a lansat noua albume, sase videoclipuri si 39 de melodii care au facut inconjurul lumii si care au fost, pe rand, hituri.

In prezent lucreaza la noul sau album care va fi lansat la sfarsitul anului 2007. La realizarea "Kylie X" o ajuta si Calvin Harris, Groove Armada si surorile Scissor. Astazi, Kylie este una din cele mai de succes femei din lumea muzicii, dar nu a fost cunoscuta dintotdeauna ca si cantareata.

Si-a inceput cariera de actrita la 11 ani cand a jucat in serialul australian "Skyways", urmat de "The Sullivans" si "The Henderson Kids". Dupa ce a implinit 17 ani, Kylie a parasit scoala pentru a urma actoria ca viitoarea sa profesie. Personajul sau din filmul "Neighbours", Charlene, este si astazi unul din cele mai populare personaje produse de televiziunea australiana. In momentul in care a devenit majora, ea castigase deja cinci premii Logies (varianta australiana a premiilor Emmy).

Cariera muzica a lui Kylie a inceput in 1987 cand si-a lansat primul single, o refacere a hitului din 1960, "Locomotion". Melodia a devenit imediat numarul 1 in Australia si a ramas acolo pentru sapte saptamani, devenind cel mai mare single australian al decadei.
Albumul sau de debut, lansat in iunie 1988, ce contine hituri ca "I Should Be So Lucky", "Got To Certain", "The Loco-motion" si "Je Ne Sais Pas Pourquoi", s-a vandut in cinci milioane de exemplare.

Duetul cu Jason Donovan, "Especially For You", a debutat pe locul 2 si a fost vandut in doua milioane de copii in 12 luni. Cel de-al doilea album, "Enjoy Yourself", contine hiturile "Hand On Your Heart" si "Tears On My Pillow". Alte doua albume "Rhythm Of Love" si "Let's Get To It" si alte single-uri "Better The Devil You Know", "What Do I Have To Do", "Shocked" au aparut inainte de lansarea "Kylie's Greatest Hits" din 1992. Albumul a adunat cele 19 hituri, trei melodii noi si a debutat pe locul intai in Marea Britanie. Duetul lui Kylie cu Nick Cave si formatia The Bad Seeds a fost lansat international in 1995, devenind cel de-al 25-lea hit consecutiv al ei.

In 1994 Kylie a avut un rol principal in filmul "Streetfighter" alaturi de Jean Claude Van Damme iar in 1995 a inceput filmarile in Australia pentru un film intitulat "Hayride To Hell" pentru Festivalul European de Film. In 1996 s-a lansat comedia "Bio-Dome" in care a jucat alaturi de Pauly Shore si Steven Baldwin iar in 1998 a aparut in "Sample People".

Cel de-al saselea album "Impossible Princess", a fost lansat in martie 1998. Kylie a avut cea mai mare audienta - 8 milioane de spectatori - cand a incheiat ceremonia Jocurilor Olimpice de la Sydney din 2000, cu piesele "Dancing Queen" si "On A Night Like This". In 2002 a avut o performanta incredibila la Premiile Brit cu "Can't Get You Out Of My Head" si a castigat doua premii importante pentru "Cea mai nuna interpreta internationala" si "Cel mai bun album international". Kylie si-a petrecut vara din 2003 inregistrand cel de-al noualea album, "Body Language", in Londra, Irlanda si Spania. Dupa ce a inregistrat succes dupa succes, specialistii topurilor au denumit anul 2004 - "Anul Kylie Minogue".

In luna mai a anului 2005, Kylie a fost diagnosticata cu cancer la san. Aceasta a suferit o interventie chirurgicala la Melbourne, in Australia, apoi a facut chimioterapie timp de cinci luni la Paris. Desi are numai 1,55 metri inaltime, Kylie Minogue ne-a dat pana acum multe lectii de viata. Cu majoritatea melodiilor pe locuri fruntase in clasamente renumite, cu talent actoricesc, dragoste pentru copii, pentru oameni in general, Kylie a dat dovada de multa putere in lupta cu cancerul si ambitie in tot ceea ce face. La multi ani, micuta Kylie!

Foto:

alte vedete multi ani, kylie minogue!la cei ani care implineste astazi, mai, kylie minogue este

14.8KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Black Eyed Peas si noutatile

Designerul Blue Holdings a incheiat un contract cu cantaretul Will.i.am de la Black Eyed Peas pentru a crea i.am Antik, o marca de blue jeans, International Premium lifestyle, care vine in completarea marcii deja de succes, Antik Denim Collection.

Will.i.am, care a creat haine pentru formatia sa chiar de la inceputul lor, frecventa cursurile Institutului de Moda si Desen din Los Angeles inainte de formarea grupului. Colectia va fi lansata in august 2007 si va fi distribuita doar in cele mai luxoase magazine.

Scriu singur muzica si aceeasi creativitate, energie si imaginatie o pun si in crearea hainelor. Sunt foarte fericit de colaborarea cu Antik pentru a crea o noua linie de denim, a declarat Will.i.am. Vreau sa lansez si sa vand hainele intr-un fel cum nu s-a mai facut, combinand muzica cu moda. Vreau sa fac o colectie proaspata pe care sa o vrea toata lumea, dar sa o facem in editie limitata pentru ca toti sa mai ceara.

Will.i.am a fost nominalizat anul acesta la Premiile Grammy pentru Producatorul Anului, si a devenit cel mai cautat compozitor/producator din business-ul muzical, producand pentru artisti ca Justin Timberlake, The Game, John Legend, Fergie, Snoop Dogg, P Diddy, Nas, Mary J. Blige, Busta Rhymes, Pussy Cat Dolls, Macy Gray si 50 Cent. De asemenea, a inregistrat recent coloana sonora a filmului “Freedom Writers."

Intre timp, Fergie, solista formatiei, pregateste show-ul sau solo de la House of Blues din Cleveland de pe 23 mai. Turneul va cuprinde 20 de orase si este sponsorizat de Verizon Wireless. Fanii isi vor downloada biletele pe telefonul mobi. Organizatorii nu au vrut bilete de hartie, pentru a promova tehnologia mobila. De asemenea, vor fi pereti verzi ca cei din filmele cu efecte speciale, permitandu-le fanilor sa danseze pe melodiile lui Fergie si sa aiba imaginile lor proiectate pe durata show-lui. Avanpremiera show-ului a avut loc pe 9 mai, cu un concert privat pentru castigatorii de la Franklin High School din Seattle.

Taboo insa nu face asa de bine ca cei doi colegi ai sai. Cu numele real de Jaime Luis Gomez, a fost arestat in martie in urma unui accident minor de masina in Los Angeles unde a fost gasit avand asupra lui marijuana, medicamente care aveau nevoie de reteta si conducand in stare de ebrietate. Infatisarea la tribunal va avea loc pe 25 mai. Daca va fi condamnat, Taboo va plati maxim 200$. Nu este prima data cand un membru Black Eyed Peas se cearta cu legea. Anul trecut, Will.i.am a fost interogat in legatura cu un incident dintr-un club din Germania.

Will.i.am si Apl de Ap, doi dintre membrii trupei se cunosc din timpul liceului, cand ambii faceau parte din Tribal Nation, o trupa de break-danceri. In timp, cei doi au devenit interesati si de muzica, de stilul hip-hop in speta, asa ca au pus bazele propriei trupe, al carei nume, cunoscut doar apropiatilor, era un acronim pentru A Tribe Beyond a Nation. Moartea lui Eazy-E, patronul casei de discuri Ruthless, in 1995 a insemnat sfarsitul relatiei dintre Atban si Ruthless.

Cu toate acestea baietii nu au renuntat ci din contra, au recrutat un nou membru, dansatorul si MC-ul Taboo, relansandu-se sub numele de Black Eyed Peas. Trupa a inceput o campanie de promovare in LA, impresionand fanii hip-hop cu aptitudinile lor vocale dar si cu indemanarea de dansatori. Albumul de debut din 1998, Behind The Front, a fost aspru criticat din toate punctele de vedere.

In 2000 au lansat un nou material , Bridging the Gap, pentru care au colaborat cu nume consacrate ca Macy Gray si De La Soul. Anul 2003 le-a adus insa consacrarea, atunci cand au lansat albumul Elephunk, pe care se putea auzi si o voce feminina, Fergie, cea mai noua componenta a trupei care se pare ca a adus trupa in forma perfecta pentru succes.

Text: Oana Maria Racheleanu, Foto:

alte vedete black eyed peas blue holdings incheiat contract cantaretul will.i.am black eyed peas

19.6KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Go WEST! Artisti romani cu succes international

Cucerirea Europei incepe prin muzica! Din ce in ce mai multe piese romanesti invadeaza topurile muzicale europene. Dupa succesul trupei O-Zone, a venit acum randul altora: DJ Project, Morandi, Mihai Traistariu, Akcent, Activ, Impact, Sistem...

Toti artistii viseaza cariere internationale. Dar iata ca unii dintre romanii nostri au sanse reale... Cativa au semnat deja contracte cu case de discuri din strainatate, fiind lansati pe pietele locale. Succesul pieselor romanesti e conditionat de versuri intr-o limba de circulatie internationala, de preferinta engleza. Strainilor pur si simplu le-au placut piesele – poate nici nu au stiut ca sunt cantate de artisti romani.

Mihai Traistariu a fost unul dintre cei care au dat startul. Dupa succesul de la Eurovision, „Tornero” a inceput sa fie difuzata la posturile de radio din 29 de tari, iar case de productie din 10 tari (in afara de Romania si Republica Moldova) i-au oferit contracte pentru comercializarea albumului. In Finlanda si Malta a intrat deja in topuri noul single, „Dimmi si o no” („Spune-mi da sau nu”), o piesa tot pe tiparul „Tornero”, asa cum au cerut casele de discuri de peste hotare. Lansarea piesei a avut loc in Islanda, la finala nationala pentru Eurovision. Mihai are deja 5 fan-cluburi in strainatate, in Suedia, Rusia, Grecia, Polonia si Republica Moldova, iar pagini pe internet in Danemarca, Suedia, Olanda, Rusia, Grecia, Polonia, Malta.

DJ Project a starnit interesul Europei inca din 2005. Anul urmator le-a adus contractul cu Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume. Single-ul „Before I Sleep“ (varianta in limba engleza a piesei „Privirea ta“) a fost lansat in octombrie pe piata din Marea Britanie, considerata cea care impune tendintele internationale. Trofeul Best Romanian Act la MTV European Music Awards 2006 a venit ca o incununare a succeselor lor.

Akcent a promovat in Europa „Kylie”, varianta in limba engleza a piesei „Dragoste de inchiriat”, difuzata intial in Olanda , apoi si in alte tari. Datorita succesului sau, „Kylie” a fost lansata pe single in Olanda, Suedia, Germania, Franta, Norvegia, Danemarca. Piesa a urcat in topurile radiourilor europene pana pe locul I in tari ca Suedia, Danemarca si Rusia. Al doilea single a fost „Jokero” (locul I in Bulgaria si locul 7 in Suedia), iar vara trecuta a venit randul melodiei „French Kiss”, ajunsa Number 1 in Italian Dancefloor Best of 2006. O alta cifra impresionanta au atins vizionarile clipului „Jokero” – 300.000 de vizionari, pe site-ul Youtube, cifra similara cu performantele unor clipuri internationale de succes.

Morandi au dus Romania in World Chart Express, devansand Cold Play, U2, Shakira si Jamoroquai. Trupa s-a lansat in strainatate cu aceeasi piesa cu care s-a lansat si in Romania, „Love Me”. Baietii spun ca succesul acesteia a fost asigurat de sound, ea fiind difu-zata in heavy rotation de radiouri din Bulgaria, Portugalia, Rusia etc. Apoi, piesa a fost lansata pe single in Bulgaria si Rusia, iar „Beijo (Uh-la-la)“ in Cehia, Portugalia si Ucraina, ambele clasandu-se in Bulgaria si Rusia pe primele locuri ale topurilor.

Sistem a fost trupa cu care Romania „a intrat“ in U.E. - ei au concertat la Bruxelles, la evenimentul ce a marcat aderarea Romaniei la UE, fiind apoi invitati la Berlin, la cel mai mare eveniment de Revelion din Europa. Organizatorii acestuia au estimat ca peste 1 milion de spectatori au sarbatorit intrarea in 2007 in fata Portii Brandenburg. „Pur si simplu nu am putut vedea unde se termina publicul. Era full pana in capatul bulevardului – 1,6 km de lume!”, spun ei uimiti. „La Berlin oamenii au aplaudat dupa fiecare piesa, semn ca le placea ce vedeau, iar pe «Funky Town», pentru ca e un hit international, foarte multi au si dansat


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Andreea: "Intotdeauna e loc de mai bine!"

Cel de-al patrulea album semnat Andreea Balan si lansat pe piata la sfarsitul anului trecut prezinta fanilor o cantareata ajunsa la maturitatea artistica. Pentru Andreea acest nou album, intitulat "AndreeaB" reprezinta si colaborari cu mai multi artisti consacrati, printre care si Keo, cel care ii este iubit de mai bine de jumatate de an.

 
PREZENTARE
Nume: Balan | Prenume: Andreea | Data nasterii: 23.06.1984 | Par: brunet / roscat | Ochi: caprui | Inaltime: 1,69 m | Greutate: 49 kg | Hobbi: informatica, limba engleza, muzica

Toata lumea stie de frumoasa ta poveste de dragoste cu Keo. In ce fel a influentat aceasta relatie albumul tau si munca ta din ultima perioada?
Artistul Keo, alaturi de ceilalti compozitori, a contribuit la realizarea acestui material discografic. Mi-a compus trei melodii si a scris, alaturi de Cornel Ilie de la Vank, sapte texte. Din punct de vedere sentimental, relatia dintre noi doi l-a ajutat pe Keo sa imi compuna doua balade foarte frumoase.

Multi spun despre noul album ca este unul "de iubire, nascut din iubire". Esti de acord cu aceasta sintagma?
Da. Toate albumele mele sunt nascute din iubire. In special pe ultimele doua, textele sunt inspirate din viata mea, din povestile de dragoste traite, din experientele sentimentale traite.
Ai ajuns la al patrulea album solo. Cu ce se deosebeste acesta de precedentele?
Piesele au fost mixate si masterizate in Franta si suna net superior fata de tot ce exista pe piata muzicala din Romania la ora actuala. Trei dintre acestea sunt creatii ale lui Yorgos Bernardos - compozitorul Number One din Franta, care lucreaza pentru nume importante din muzica internationala. Pentru acest material, am lucrat in premiera cu Laurentiu Duta (cu care am si un featuring) si Ionut Radu. Pe langa acestia, la album si-au mai adus contributia Bobi Stoica si Calin Goia de la Voltaj si Teo Pacurar. Albumul mai contine si o piesa compusa de Keo si Derek Brin, un cunoscut compozitor canadian care lucreaza pentru Usher si Ginuwine, aces-ta realizand totodata si remixul primului extras pe single. In primele trei albume solo, am incercat sa imi conturez propriul stil muzical, iar "Andreea B" vine sa il defineasca.

 
Andreea si Keo un cuplu mai mult decat muzical
De ce ai inclus pe album si piesa "Libera la mare"?
Casa de discuri Cat Music a inclus-o pe o compilatie vara trecuta, am cantat-o si la Festivalul Calatis, unde fanii au avut ocazia sa o asculte. Practic, ei au sustinut decizia de a fi inclusa pe noul meu album.

Am inteles ca piesele in limba engleza sunt realizate special pentru piata internationala. Spre ce zona a lumii se indreapta Andreea Balan si muzica ei?
Piesele sunt de dragoste, iar iubirea este un sentiment universal. Nu cred ca vor exista bariere; cine imi va cunoaste muzica o va putea aprecia, indiferent daca este originar din Asia, Europa sau America! Faptul ca textele sunt compuse in limba engleza va ajuta la eliminarea acestor bariere teritoriale. Oricum, Europa va fi prima vizata, ca sa zic asa.

Pe acest album se gasesc colaborari cu muzicieni autohtoni extrem de cunoscuti dar si cu un compozitor strain. Cum ai ajuns la aceste colaborari si care ti s-a parut cea mai interesanta?
Bineinteles ca prin intermediul lui Keo i-am cunoscut pe Derek Brin si Yorgos Bernardos! Ma bucur ca am avut sansa sa lucrez cu ei deoarece am invatat multe lucruri si am experimentat un nou mod de a inregistra piese. Le multumesc si pe aceasta cale.

Te-ai gandit deja care va fi urmatoarea piesa de pe acest album la care vei realiza un videoclip?
Da. Cel de-al doilea extras pe single va fi "Prinde-ma, aprinde-ma".

In clipul de acum esti mireasa in negru. Ce urmeaza?
La lansarea acestui album (care a avut loc pe 15 decembrie la Hotelul Howard Johnson) am fost imbracata intr-o rochie de mireasa rosie! Imaginea aceasta dark a fost special conceputa pentru videoclipul primului single de pe "AndreeaB", iar in videoclipul urmator, preconizat a fi lansat la sfarsitul primaverii 2007, voi aborda o imagine diferita, dar nu rupta de linia pe care am adoptat-o pentru acest album.

Vor exista piese Keo & Andreea Balan si pe albumul lui Keo?
Nu, dar albumul sau va contine piese inspirate din relatia noastra.

Se stie ca esti unul dintre putinii artisti care mentine o legatura permanenta cu fanii. Care a fost cel mai frumos mesaj primit de la ei in ultima vreme?
Asa e. Tin legatura cu ei prin e-mailuri si in fiecare luna ma intalnesc cu ei in Bucuresti. Cel mai frumos mesaj a constat intr-un tablou cu o poza a mea plasata in centru, iar in jurul ei erau fotografii cu 30 dintre cei mai infocati fani ai mei. Asa de emotionata am fost cand l-am primit, la una dintre intalnirile noastre, incat mi-au dat lacrimile!

Ce parere au despre noul tau look si despre colaborarea cu Keo?
Fanii mei ma iubesc foarte mult si, indiferent de deciziile mele ma sustin, desi isi exprima de fiecare data opinia in legatura cu aceste decizii.

Ce pregatesti pentru 2007?
Voi avea un an foarte aglomerat din punct de vedere profesional. Odata cu lansarea noului meu album, am inceput o campanie de promovare care va cuprinde lansarea a inca doua single-uri si un turneu de promovare in magazinele Helene. Imi doresc ca acest material sa se bucure de apreciere, pentru ca am pus foarte mult suflet in el.

Te consideri o persoana implinita?
90% da. Intotdeauna e loc de mai bine!

alte vedete andreea: loc mai de-al patrulea album semnat andreea balan lansat piata sfarsitul anului

11.4KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Snoop Dogg are interdictie de a intra in Marea Britanie

Snoop Dogg si Diddy au fost nevoiti sa intrerupa ramura britanica a turneului lor european "One Love Peace" dupa ce autoritatile britanice au refuzat sa-i acorde lui Snoop (cu numele adevarat de Calvin Broadus) viza pentru a intra in tara.


"Am fost socat cand am auzit decizia", a declarat Snoop pentru MTV News International - pe cand decizia finala a sosit abia a doua zi de la declaratia acestuia. "Nu puteam sa cred ca avizul se poate schimba atat de repede. Mi-au dat autorizatie pentru munca mea cu saptamani in urma deci am crezut ca e ok. Ce pot face? Tot ce pot sa fac e sa cer politicos si sa vad daca Ministerul de Interne al Marii Britanii isi va schimba decizia." Starurile aveau programat sa cante intai in Londra, urmand Cardiff, Manchester, Glasgow si Nottingham.

Un reprezentant al LiveNation a confirmat anularea, intr-o conferinta de presa, spunand ca totul s-a contramandat, chiar si dupa "incercari disperate" de a continua turneul. In ciuda "asigurarilor" anonime care au fost facute, in conferinta, reprezentantul a spus "conform ultimelor stiri, lui Snoop i s-a refuzat viza, timpul s-a scurs si este prea tarziu sa reconfiguram show-ul. In spatele scenei au fost facute eforturi pentru a se schimba decizia, dar fara niciun rezultat."

Snoop a declarat ca este dezamagit ca nu-si poate impartasi mesajul de pace fanilor din Marea Britanie. El a sperat ca guvernul se va razgandi asupra deciziei de neacordare a vizei dupa ce a zis ca promoveaza un mesaj impotriva violentei copiiilor si ca va face o donatie unei organizatii anti - violenta. "Cu infatisarea si cu prezenta mea pot sa ating copiii asa cum politicienii nu pot si sa le spun sa opreasca violentele. Ei il asculta pe Snoop, asa ca holla back!" a declarat el.
Perechea de rapperi a fost intr-un turneu european si a fost anuntat ca va poposi cinci zile si in Marea Britanie. Inaintea anularii show-lui, organizatorii au spus ca intalnirea cu englezii va avea loc fara Snoop (incepand cu un program gigantic la Arena Wembley din Londra), dar curand s-au razgandit. Turneul se va relua cu o serie de spectacole in Dublin pe 31 martie si 1 aprilie.

Lui Snoop i s-a respins viza pentru ca, potrivit regulilor Ministerului de Interne al Marii Britanii, acesta din urma are dreptul de a nu permite intrarea in tara cetatenilor straini daca este ingrijorat de prezenta acestora. Rapperul si cinci membrii din anturajul sau au fost arestati pentru ca au creat o dezordine violenta si ca au inceput o incaierare in aprilie 2006 cand s-au batut cu autoritatile la Aeroportul Heathrow din Londra dupa ce i-a fost respinsa intrarea unuia din rapperiii petrecareti la prima clasa a British Airways. La un an dupa bataie, in care cativa ofiteri au primit injurii minore, lui Snoop i-a fost refuzat accesul in Marea Britanie.

Snoop s-a aratat deranjat de umilinta in public si a spus ca incearca sa-si lase trecutul in urma. "Cred ca daca oamenii ar putea sa-mi auda gandurile, ar putea vedea ca eu apar pacea, iubirea si armonia. Nu pot sterge consumul de droguri si loviturile in gasca din trecutul meu. Oamenii pot observa ca acum am o alta identitate si ca m-am schimbat aproape complet. Sunt aici sa le dau oamenilor ceea ce vor. Sa fiu un reprezentant al pacii. Eu si Puffy venim de undeva de unde intre Coasta de Est si cea de Vest erau multe diferente intre comunitatile hip-hop. Dar acum vrem sa mergem in jurul lumii si sa aratam exemple pozitive din Marea Britanie.", a mai declarat Snoop Dogg.

Insa Ministerul de Interne nu comenteaza asupra cazurilor individuale. Toti oamenii sunt egali in fata legii. Inainte de respingerea vizei, Snoop a mai avut un sir de neintelegeri cu justitia. Muzicianul de 35 de ani are deja infatisari pentru acuzatia de trafic de arme si droguri in fata instantei din Statele Unite de la cele trei arestari din 2006. De curand, starul a fost retinut de politia din Sweden, fiind suspectat de consum de droguri.

alte vedete snoop dogg are intra marea dogg diddy fost nevoiti intrerupa ramura britanica turneului

15KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Ce fac starurile si cum sunt tratate in centrele de reabilitare

Multumita lui Britney si altei duzine de celebritati care s-au tratat in ultimele luni, "mergand la reabilitare" este acum o fraza frecventa in vocabularul nostru. Dar ce inseamna asta de fapt?

 

Reabilitarea poate insemna o multime de lucruri, dar cand se refera la oamenii bogati si faimosi care cer ajutor, ai tendinta de a-ti inchipui cu usurinta vecinii din Malibu, ca exemplu la Promises, unde Spears a fost fotografiata recent. Pentru a intelege mai bine experienta unui astfel de tratament intr-o clinica, MTV News a oferit lamuriri de la un Centru de Vindecare A Viciilor, care a adapostit celebritati inca de la deschiderea lui in 2001. (Este impotriva legii sa dezvaluim numele unor fosti sau actuali pacienti.)

La Passages, majoritatea pacientilor vin in mod voluntar, cu toate ca unii vin la insistentele parintilor sau a sotilor, dupa spusele co-fondatorului Chris Prentiss. Initial Passages trata dependenta de droguri si alcool, "dar si probleme cu sexul, jocuri de noroc si comportamentul violent, inclusiv supraalimentarea si subalimentarea", a spus Prentiss.

Oaspetii din afara orasului sunt luati de la aeroport cu o limuzina pentru ca "sa te simti ingrijit este unul din procese". In timp ce merg pe culoarul de marmura, pacientii sunt intampinati cu blandete si dusi intr-un birou unde primesc informatii generale, ca prioritatile regimului. La Passages, de asemenea, se doneaza sange

"Toata lumea se lupta cu un viciu sau cu un dezechilibru", a explicat Prentiss. "Vedem de unde vine problema ca sa o putem corecta, si asta iese imediat in evidenta." Intre timp, bagajele pacientilor sunt cautate de alcool, droguri sau retete medicale. Telefoanele mobile si Blackberry sunt permise. "Nu vream ca pacientii sa nu aiba nicio cale de a comunica cu oamenii pe care ii iubesc si cu care au nevoie sa vorbeasca", a spus Prentiss. "Incurajam vizitele. Avem un program in care membrii familiei vin la o sesiune one-on-one cu pacientul."

In trecut, unele celebritati si-au adus asistenti sau chiar cameriste cu ele, dar oaspetii nu raman peste noapte si nu exista bodyguarzi in afara celor platiti de clinica, care supravegheaza 24 de ore.


Dupa inregistrare, pacientii sunt plasati in camerele lor, care seamana cu camerele de hotel, desi camerele private sunt disponibile pentru suma suplimentara de 22,500$ pentru 30 de zile. Dupa patru ore de la sosire, pacientii clinicii Passages au o sedinta cu un terapist intr-o camera privata echipata cu doua scaune lungi si uneori cu o masa de masaj.

Centrele de reabilitare au diferite programe, dar la Passages, principala sedinta este cea one-on-one (65 pe durata a 30 de zile) cu 10 terapisti diferiti, care au un program diferit pentru fiecare saptamana. Passages are de asemenea antrenori care duc pacientii in excursii pe jos, cu caiacul sau cu bicicleta. "Oamenii care sunt obsedati de droguri sau de alcool isi pierd cheful de viata. Asa ca noi redesteptam acea bucurie de a trai si redescoperim in ei unele pasiuni.", a explicat Prentiss. Toate sedintele sunt obligatorii, in timp ce activitatile sociale sunt optionale. In timpul programului desteptarea e la 7:30, stingerea la 23:00, iar mesele sunt servite in mod regulat in timpul zilei. Bucatarul sef este de la restaurantul Wolfgang Puck’s Spago si gateste mancare organica dupa preferintele pacientilor.


Minimul de zile pe care si-l petrec pacientii la Prentiss este de 30. In ultima zi, este o ceremonie de absolvire intr-un living room foarte mare. "Ei stau intr-un cerc mare, isi impartasesc povestile si isi spun la revedere", a spus Prentiss. "Se varsa multe lacrimi." (Passages gazduieste de asemenea reuniuni in fiecare an, cand se intorc si fosti pacienti.)

"Celebritatile pot fi altfel din cauza pierderii vietii private si a adularii cu care sunt obisnuite, dar problemele lor sunt aceleasi. Au avut aceleasi conditii in copilarie, aceleasi conditii le au si acum", a mai spus Prentiss.

alte vedete fac starurile cum sunt tratate centrele lui britney altei duzine care s-au tratat

20.6KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Nelly Furtado

De cateva luni, Nelly stationeaza in fruntea clasamentelor cu piese de pe cel mai nou album al ei, 'Loose'. La premiile Billboard, "Promiscuous" a fost desemnat drept Cel mai bun single pop al anului. La doar 28 ani, artista isi savureaza din plin succesul, fara sa dea semne ca i s-ar urca la cap...


Odata cu lansarea albumului "Loose", vara trecuta, Nelly Furtado a revenit in atentia publicului. Fanii fideli nu o uitasera, dar asteptau ceva nou, care sa le confirme succesul avut la debutul din 2000. Iata ca "Loose" si-a facut deja datoria. Piese ca "Maneater", "Promiscuouse" (ft. Tim baland), "All Good Things" sau "Te Busque" (ft. Juanes) sunt deja hituri recunoscute nu numai de public, dar si de criticii de specialitate...

Este de asteptat ca turneele programate in 2007 sa aiba un deosebit succes. Dupa un concert la Cannes si alte cinci concerte in Marea Britanie, a urmat Franta unde si-a sustinut concertul in celebra Sala Olimpia din Paris, local unde cele mai mari vedete ale lumii au fost onorate de spectatorii francezi. Seria concertelor a continuat in Belgia, Elvetia, Germania, Italia, Austria si Olanda. Ultimul concert european a avut loc la Amsterdam. Nelly concerteaza si in zona ei natala, Canada.

Dar, mai intai, pentru ca este o prezenta carismatica si de top, Nelly Furtado va fi pe 1 aprilie, la Saskatoon, gazda galei Juno Awards 2007, cele mai prestigioase premii din industria muzicala canadiana. De la debutul din 2002, spectacolul a avut drept prezentatori pe Alanis Morissette, Shania Twain sau Pamela Anderson. Nelly insasi a fost de-a lungul timpului nominalizata de 13 ori, adjudecandu-si 5 premii. "Invitatia de a prezenta Juno Awards este un adevarat privilegiu. Sunt incantata de acest lucru" a subliniat cantareata. Nelly trebuie sa-si faca timp si pentru filmarile in cunoscutul serial politist CSI: NY unde a fost invitata sa joace rolul unei tinere acuzate de crima. Si cum actoria o pasioneaza, nu a spus "nu" ofertei. De asemenea, urmeaza sa joace si in serialul "One Day to Live". Episodic, dar memorabil...

Ce planuri muzicale mai are? Dupa colaborarea cu producatorul Timbaland, Nelly doreste sa exploreze in continuare muzica hip-hop. "Mi-ar placea sa lucrez impreuna cu Eminem. Este un bun solist si este foarte complex" - a marturisit ea. Nelly a prins curaj sa exploateze mai mult si publicul hispanic. Mai ales dupa succesul piesei "Te Busque" interpretat alaturi de Juanes, si mai ales ca e o admiratoare a lui Jennifer Lopez (si ea pe punctul de a lansa un album in limba lui Cervantes). Asta ca sa nu mai vorbim de exemplul lui Beyonce care, la randul ei a pus de un featuring in spaniola cu Shakira. Nelly nu putea fi mai prejos. Prin urmare: "Chiar acum lucrez la un album latino si sunt extrem de incantata de faptul ca scriu cantece in spaniola. Este destul de ciudat, dar imi place" - declara artista a carei limba natala e portugheza, spaniola invatand-o abia pe la 14 ani. "Ma simt din nou ca un copil mic, pentru ca e o limba noua pentru mine. Inca nu pot face traduceri artistice, dar eu asimilez repede limbile latine si mi se pare natural sa cant astfel. Ador sa fredonez rap sau altceva in spaniola." Proiectatul album latino va include toate piesele ei precedente in spaniola, versiunile traduse ale unor cantece mai vechi, cateva piese noi si probabil un cover. Dar, "deocamdata e doar o tentativa. Nu vreau sa ies pe piata cu ceva comercial doar pentru a castiga o noua audienta." Daca din punct de vedere muzical se bucura de succes, in plan personal Nelly nu este atat de implinita pe cat si-ar dori.

Artista are o fetita, dar nu si un partener. Oricum, se vede cu ochiul liber ca sex-appeal-ul ei a crescut simtitor in ultima vreme. La MTV Awards a reusit sa uimeasca pe toti aparand cu o rochie cu spatele gol si bratele pictate. Nu e de mirare ca revista Play Boy a pus ochii pe ea si i-a oferit 500.000 de $ pentru un pictorial "transparent". Nelly insa a refuzat: "A fost tentant, insa imi place sa pastrez ceva pentru dormitor. Trebuie sa ai ceva doar pentru tine." Cu toate acestea: "Asta nu inseamna ca nu as face-o niciodata. Ca pop star, lumea si-ar dori sa te vada dezbracata in fiecare zi." Deocamdata, noi ne-o dorim pe scena cat mai mult si poate ca viitorul ei turneu European, va include si Romania.

alte vedete nelly furtadode cateva luni, nelly fruntea piese cel mai nou album ei, 'loose'. premiile

13.6KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Manson face sex imbracat

Marilyn Manson e indragostit de pantalonii din piele pe care ii scoate doar cand face sex si cand merge la toaleta. "Pantalonii de piele sunt legatura perfecta dintre viata de scena si cea reala", spune artistul. "Cred ca cel mai mult am stat imbracat cu ei, fara sa ii dau jos, timp de 6 zile. Mai sunt totusi cateva... lucruri marunte care te fac sa renunti la ei… cum ar fi o partida de sex. Dar nici atunci nu ii dau jos, ii las doar pe vine", a mai spus Manson.

alte vedete manson face sex manson pantalonii din piele care scoate doar cand face sex cand merge

8.1KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Jacko, mai boagat cu un jumatate de milion

O colectie de obiecte personale ale familiei Jackson s-a vandut cu jumatate de million de dolari! Colectia a fost scoasa la licitatie intr-un hotel Las Vegas si s-a vandut ca painea calda inca din prima zi. Dintre cele peste 1.100 de obiecte vandute, cele mai mari incasari s-au inregistrat pentru haina lui Michael – 24.000 de dolari si 16.000 de dolari pentru trofeul obtinut la MTV Music Video Award pentru piesa We Are the World. Trebuie mentionat ca Jacko n-a fost de acord cu licitatia, desi banii din vanzari acopera gaurile din bugetul familiei.

alte vedete jacko, mai boagat jumatate miliono colectie obiecte personale ale familiei jackson s-a

8.9KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Pamela iubeste barbatii obsedati

Daca vreti s-o cuceriti pe Pamela Anderson, tot ce trebuie sa faceti e s-o sunati de 50 de ori pe zi! Fosta actrita din Baywatch spune ca atat primul cat si al doilea sot al ei o bombardau cu mesaje si telefoane. "Tommy si Kid erau foarte insistenti, de aceea am fost cu ei", spune Pam. "Problema e ca dupa ce te obisnuiesti cu 50 de apeluri pe zi, ajungi sa-ti pui intrebari cand te suna numai de 40 de ori: oare nu ma mai place? nu mai vrea sa fie cum mine? ce se va intampla cu noi? Asa ceva iti schimba complet perceptia asupra unei relatii", a mai spus actrita.

alte vedete pamela iubeste barbatii vreti s-o cuceriti pamela anderson, tot trebuie faceti s-o

8.2KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
Linkin Park, cap de afis la Live Earth

Linkin Park sunt vedetele concertului Live Earth din Tokyo. Seria de concerte Live Earth este organizata de fostul vicepresedinte american Al Gore si urmareste stoparea incalzirii globale. "Incalzirea globala este una dintre problemele care ar trebui sa preocupe generatia noastra si de aceea suntem mandri sa cantam la Tokio, in sprijinul campaniei", spune Mike de la Linkin Park. Live Earth este un eveniment de talie mondiala si include concerte in marile orase ale lumii, toate intr-o singura zi: 7 iulie. In acea zi, MTV Romania va transmite interventii speciale din toate locatiile unde vor avea loc concerte

alte vedete linkin park, cap afis live park sunt vedetele live earth din tokyo. seria concerte live

5.7KB


_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
mirabela
Moderator

Din: campulung muscel
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1117
sa-mi spuneti ce stiri vreti sa va pun si propuneti o formatie daca doriti ceva anume

_______________________________________
traieste clipa!niciodata nu e prea tarziu!
citeste   regulamentul

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la